Опис

sl1

ТУРНИР ВО ФУДБАЛ „ ГАЗИ БАБА КУП 2017“

ЗА ГЕНЕРАЦИИ ДЕЦА РОДЕНИ 2007, 2006, 2005 И 2003 ГОДИНА

Во организација на Здружението Спорт Јуниор, со поддршка на Општина Гази Баба, Фудбалска Федерација на Македонија, Агенцијата за Млади и Спорт, Амбасада на Република Словенија , од 28 – 30.08.2017 година, ќе се организира турнир во фудбал за млади категории „Гази Баба Куп 2017“.

 

    ОПШТЕСТВЕНИ ПРИДОБИВКИ

 


ОРГАНИЗАЦИОНЕН ОДБОР

  1. Светозар Станковски

  2. Боби Стевковски

  3. Дејан Боневски

  4. Игор Ширилов

  5. Ивица Петрушевски

  6. Мира Лесјак

  7. Ристо Донев

  8. Зоран Цветковски

Покровител: Градоначалник на општина Гази Баба Г-дин Тони Трајковски;

Ко – организатор: Општински Фудбалски Сојуз на Гази Баба;

Поддржувачи: Агенција за млади и спорт, Фудбалска Федерација на Македонија, Амбасада на Р. Словенија.


Лице за контакт

Боби Стевковски

00389 71 230 919

stevkovskibobi@yahoo.com

Ви благодариме.

Со почит,

Организациски тим“Гази Баба Куп 2017 “

Спонзори
Медиумски покровители