Терени

Фудбалски стадион Борис Трајковски


sl1

Фудбалски комплекс Петар Милошевски на ФФМ


sl3

Фудбалски комплекс на ФК Вардар АД Скопје – Хиподром


За Нас

Целта на овој турнир е да им се понуди на децата можност да одиграат силни меѓународни натпревари со генерациски екипи од други земји. За секој учесник ќе биде незаборавно искуство. Повеќе

Билтен

Терени

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
Медиумски покровители