Сместување

Хотел Континентал

Хотел Континентал


Средношколски дом Партенија Зографски

Средношколски Дом „Партенија Зографски“ – Скопје


За Нас

Целта на овој турнир е да им се понуди на децата можност да одиграат силни меѓународни натпревари со генерациски екипи од други земји. За секој учесник ќе биде незаборавно искуство. Повеќе

Билтен

Терени

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
Медиумски покровители