ПЛАСМАН И ТАБЕЛИ

ПЛАСМАН И ТАБЕЛИ

ЗА ГЕНЕРАЦИЈА ДЕЦА РОДЕНИ 2003 ГОДИНА

ГРУПА А

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.Академија ФФМ

2

2

0

0

12 : 1

6

2.Македонија Ѓ.П

2

0

2

0

2 : 2

2

3.Њу Старс 2

2

0

1

1

1 : 5

1

4. Форца

2

0

1

1

2 : 9

1

ГРУПА Б

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Лудогорец

2

2

0

0

8 : 0

6

2.ФК Шкендија Тетово

2

2

0

0

5 : 0

6

3. ФК Работнички 2

2

0

0

2

0 : 4

0

4. ФК Беласица

2

0

0

2

0 : 9

0

ГРУПА В

б

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Вардар АД Скопје

2

2

0

0

17 : 0

6

2. Академија ФФМ 2

2

2

0

0

2 : 0

6

3.ФК Фортуна 2009

2

0

0

2

0 : 9

0

4. ФК Драчево Ј

2

0

0

2

0 : 10

0

ГРУПА Г

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

  1. ФК Черноморец

1

1

0

0

3 : 0

3

2.ФК Милано

1

1

0

0

1 : 0

3

3.ФК Вардар 2

2

0

0

2

0 : 4

0

ГРУПА Д

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.Академија Пандев

2

2

0

0

7 : 3

6

2.ФК Риниа

2

1

0

1

2 : 3

3

3.ФК Пелистер

2

0

1

1

1 : 2

1

4. ФК Шкупи

2

0

1

1

3 : 5

1

ГРУПА Ѓ

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

  1. ЊУ Старс

1

1

0

0

10 : 0

3

2.ФК Работнички

1

1

0

0

3 : 0

3

  1. ФК Професионал

2

0

0

2

0 : 13

0

ПЛАСМАН И ТАБЕЛИ

ЗА ГЕНЕРАЦИЈА ДЕЦА РОДЕНИ 2005 ГОДИНА

ГРУПА А

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Вардар АД Скопје

2

2

0

0

23 : 0

6

2.ФК Албион

2

1

0

1

6 : 3

3

3.ФК Башкими

2

1

0

1

2 : 8

3

4. ФК Македонија Ѓ

2

0

0

2

1 : 20

0

ГРУПА Б

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

  1. ГФК Неготино

2

2

0

0

  1. : 1

6

2.ФК Академија Пандев

2

1

0

1

4 : 4

3

3.ФК Фљамуртари

2

0

0

2

2 : 7

0

ГРУПА В

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Работнички

2

1

1

0

4 : 1

4

2.ФК Мал Ајакс

2

1

0

1

4 : 1

4

3.ФК Академија Нацев

2

0

0

2

0 : 6

0

ГРУПА Г

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Вардар 2

2

2

0

0

12 : 2

6

2.ФК ЊУ Старс

2

1

0

1

4 : 6

3

3.ФК Фудбал Старс

1

0

0

1

2 : 6

0

4. ФК Пелистер

1

0

0

1

0 : 3

0

ГРУПА Д

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Прилеп

2

2

0

0

3 : 0

6

2.ФК Постолов Пандев

2

1

0

1

3 : 1

3

3.ФК Куманово Еуроспорт

2

0

0

2

0 : 5

0

ГРУПА Ѓ

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Форца Вардар

2

2

0

0

14 : 0

6

2.ФК Беласица

2

1

0

1

11 : 4

3

3.ФК Виктори

2

0

0

2

1 : 22

0

ПЛАСМАН И ТАБЕЛИ

ЗА ГЕНЕРАЦИЈА ДЕЦА РОДЕНИ 2006 ГОДИНА

ГРУПА А

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Црвена Ѕвезда

2

2

0

0

19 : 3

6

2.ФК Вардар 2

2

1

0

1

4 : 2

3

3. ГФК Неготино

2

1

0

1

3 : 7

3

4. ФК Албион

2

0

0

2

2 : 16

0

ГРУПА Б

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Марибор

2

2

0

0

7 : 1

6

2.ФК АЛ Барса

2

2

0

0

6 : 2

6

3. ФК Милано

2

0

0

2

2 : 6

0

4. ФК Победа

2

0

0

2

1 : 7

0

ГРУПА В

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Ујпешт

2

1

1

0

9 : 6

4

2.ФК Шкендија Тетово

2

1

0

1

8 : 5

4

3. ГФК Драчево Ј

2

0

1

1

2 : 5

1

4. ФК Њу Старс

2

0

1

1

3 : 6

1

ГРУПА Г

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Хајдук

2

2

0

0

12: 0

6

2.ФК Постолов Пандев

2

2

0

0

4 : 1

6

3. ФК Работнички

2

0

0

2

0 : 5

0

4. ФК Скупи п. ф

2

0

0

2

1 : 11

0

ГРУПА Д

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Вардар АД Скопје

2

2

0

0

17 : 1

6

2.ФК Форца

2

2

0

2

9 : 1

6

3. ФК Дарданет

2

0

0

2

0 : 9

0

4. ФК Куманово Еуроспорт

2

0

0

2

2 : 17

0

Ѓ

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Смиљковци 2011

2

1

1

0

11 : 3

4

2.ФК Беласица

2

1

1

0

6 : 2

4

3. ФК Метеор

2

1

0

1

3 : 9

3

4. ФК Виктори

2

0

0

2

1 : 6

0

ПЛАСМАН И ТАБЕЛИ

ЗА ГЕНЕРАЦИЈА ДЕЦА РОДЕНИ 2007 ГОДИНА

ГРУПА А

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Пелистер

2

2

0

0

13 : 0

6

2.ФК Ујпешт

2

1

0

1

9 : 3

3

3. ФК Фљамуртари

2

1

0

1

3 : 7

3

4. ФК Смиљковци 2011

2

0

0

2

3 : 12

0

ГРУПА Б

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Ал Барса

2

2

0

0

8 : 2

6

2.ФК Черноморец

2

1

0

1

5 : 5

3

3. ФК Работнички

2

1

0

1

3 : 3

3

4. ФК Куманово

2

0

0

2

0 : 6

0

ГРУПА В

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Вардар АД Скопје

2

2

0

0

8 : 1

6

2.ФК Нова Колонија

2

2

0

0

6 : 0

6

3. ФК Караорман

2

0

0

2

1 : 7

0

4. ФК Њу Старс

2

0

0

2

0: 6

0

ГРУПА Г

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Фамос

1

1

0

0

8 : 0

3

2.ФК Гоблен

1

1

0

1

2 : 0

3

3. ФК Фортуна 2009

2

0

0

2

0 : 10

0

ГРУПА Д

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Албион

2

1

1

0

6 : 2

4

2.ФК Вардар 2

2

1

1

0

4 : 1

4

3. ФК Талент Битола

2

1

0

1

9 : 5

3

4. ФК Скопско Поле

2

0

0

2

0 : 11

0

ГРУПА Ѓ

А

натпр

победи

нерешено

порази

Гол

разлика

бодови

1.ФК Борец Ј

2

1

1

0

2 : 1

4

2.ФК Драчево Ј

2

1

0

1

2 : 1

3

3. ФК Башкими

2

0

2

0

3 : 3

2

4. ФК Куманово Еуроспорт

2

0

1

1

2 : 4

1

Медиумски покровители