• СОСТАВ НА ГРУПИ

  • Потврда за учество на ФК Пелистер

  • ФК Црвена Звезда потврда за учество

  • Потврда за учество на ФК Национал – Софија

  • ФК Раднички потврди учество на турнирот

Спонзори

СОСТАВ НА ГРУПИ

СОСТАВ НА ГРУПИ ЗА ГЕНЕРАЦИЈА ДЕЦА РОДЕНИ 2003 ГОДИНА   ФУДБАЛСКИ СТАДИОН БОРИС ТРАЈКОВСКИ Н.М МАЏАРИ     Распоред на натпревари за група А, Б   генерација 2003, Натпреварите се играат на фудбалскиот стадион Борис Трајковски н.м Маџари ВТОРНИК 28.08.2018 ГОДИНА Ред.бр датум термин терен натпревар резултат 1. 28.08 08:30 Маџари Академија ФФМ –  ФК МИЛАНО

Повеќе…


Потврда за учество на ФК Пелистер


ФК Црвена Звезда потврда за учество

Poštovani, Sa velikim zadovoljstvom potvrđujem učešće FK “Crvena zvezda” na Vašem ovogodišnjem ” GAZI BABA KUPU 2018.” . Srdačan pozdrav


Потврда за учество на ФК Национал – Софија

Здравейте, искаме да ви благодарим за поканата към нашия клуб за участие в турнира “Gazi Baba Cup 2018” от 28 до 30.08 в Скопие (Македония). С настоящото писмо потвържадаваме участието на отбора на Национал (2006) във вашия турнир. Все още не ясно дали ще успеем да дойдем и с отбора на Национал (2007), но затова

Повеќе…


ФК Раднички потврди учество на турнирот


ТУРНИР ВО ФУДБАЛ „ ГАЗИ БАБА КУП 2018“ ЗА ГЕНЕРАЦИИ ДЕЦА РОДЕНИ 2008, 2007, 2006 И 2003 ГОДИНА

Во организација на Здружението “Спорт Јуниор“, коорганизација на Општинскиот фудбалски сојуз Гази Баба, под покровителство на  Општина Гази Баба, Фудбалска Федерација на Македонија, Агенцијата за млади и спорт и Амбасадата на Република Словенија, од 28.08. – 30.08.2018 година, ќе се одржи турнир во  фудбал за млади категории “Гази Баба Куп 2018“.    ОПШТЕСТВЕНИ ПРИДОБИВКИ Промоција

Повеќе…


За Нас

Целта на овој турнир е да им се понуди на децата можност да одиграат силни меѓународни натпревари со генерациски екипи од други земји. За секој учесник ќе биде незаборавно искуство. Повеќе

Билтен

Терени

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
Медиумски покровители